Project Description

Belluschi teahouse exterior

photo credit: Blaine Covert

Belluschi teahouse walkway

photo credit: Blaine Covert

photo credit: Blaine Covert

Belluschi teahouse kitchen

photo credit: Blaine Covert

Belluschi teahouse exterior

photo credit: Blaine Covert

Belluschi teahouse exterior

photo credit: Blaine Covert

Belluschi teahouse walkway

photo credit: Blaine Covert

photo credit: Blaine Covert

Belluschi teahouse kitchen

photo credit: Blaine Covert

Belluschi teahouse exterior

photo credit: Blaine Covert

Belluschi Teahouse

historical preservation/restoration

A quiet meditation space behind the Burkes Belluschi main house.  Pietro’s respite and study was in dire need of repairs. Working closely with Pietro’s son Anthony, Greenline re-crafted components, overhangs and interiors, sensitive to the original Tea House.

Original Build Date: unknown
Architect: Pietro Belluschi